Thursday, January 28, 2010

!Feliz fin de semana!

Viime viikonloppu meni että huis ja juuri huomasin, että huomenna on perjantai ja viikko on mennyt kuin huis. Elämä on ollut yhtä huis huisia siitä lähtien kun muutin Barcelonaan, ei ole ollut edes aikaa tutustua kaupunkiin syvemmin...mutta viime viikonloppuna tulikin käveltyä reilusti ympäriinsä ja jopa vierailin muutamassa turistipaikassa...

Sagrada Familia:


Parc Guell:



Nice places to take pics in Parc Guell! ;)

Sunnuntai olikin sitten hieman sateinen, ripsi pahasti joten piti päästä sisätiloihin joten ei muuta kuin Aquariumiin ja siellä näytti tältä:




Tämä on niinku sitten oudoimman näköinen kala jonka olen koskaan nähnyt elävänä ja se on ihan huitsin iso...


ja ihan vertauskuvaksi piti napsasta tämä, jotta kaikki ymmärtää kuinka isosta kalasta on kyse...periaattessa minun pää on kalan silmän kokoinen!!! ;) :D Hauska juttu tuossa on, että kun olimme saapumassa 'hai osastolle', luulin tuota kalaa kaukaa katsottuna posteriksi, niin valtavasta oliosta on kyse!!! :D

Tosi mielenkiintoista muuten käydä näin aikuisenakin Aquarium:ssa, tekee päivästä hieman erilaisen ja siellä on ihan oikeasti hauskaa!!! :)

Tähän lopuksi kuvaa viikonlopun mansikka margariitasta ja täytynee muuten todeta, että ei oo samat alkoholimitat Espanjassa kuin useimmissa muissa Euroopan maissa, ei oo!!! ;) Tällaisia Margaritoja ei sitten montaa tarvitse nauttia päästäkseen tunnelmaan!!! ;)


Kello taas siirtyy kohta perjantain puolelle, tiedä liene mitä tuleva viikonloppu tuo tullessaan mutta sitä odotellessa

!Feliz fin de semana!

2 comments:

  1. Oi miten sopo tuo puistokuva!!! Ihanaa viikonloppua!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Kiitti!!!
    Ihanaa viikonloppua myös sinne!!! :)

    ReplyDelete