Monday, March 1, 2010

Experience Lappi

Minun vuoroni oli kutsua kanssa liikematkalaiseni, sekä yritysvierailijat illalliselle Helsingin keskustaan. Hirveän hyvin en Helsingin ravintoloita tunne, mutta näin melkein puhdasjalkaisena lappalaisena tyttönä päätinkin että vien kolleegani Ravintola Lappi:iin! :)

Oikein hyvin maistui kaikille kutsutuille poron filee, hilla likööri, karpalot jäämaljassa ja mitähän muita ihania herkkuja meillä tilattiin...

Hyvin lappalaistyylinen paikka, vien kyllä toistenkin yritysvieraat tänne! :)



Palvelu oli erittäin hyvä ja muutenkin paikka todella nautittava. Poro ei lyönyt äidin tekemää, mutta täytyy sanoa, että kiitettävä suoritus! Porosta onkin tämän viikon aikana toimistolla muodostunut keskustelua ja lounasta hyvinkin useana päivänä, ollaan tilattu poro pizzaa, poro pastaa jne...:) Hyvin maistuu amerikkalaisille, espanjalaisille ja saksalaisille! ;)

Mahtavaa viikonloppua kaikille!!!

2 comments:

  1. Heh, hyva idea! :))) Mun sivulle paivittyy naa postaukset nakojaan kolmen paivan viivella.. Miten menee?? Mua jai harmittaa etten ehtinyt viettaa helsingissa enemman aikaa, olis ollut kiva kayda muutamassa uudessa ravintolassa ainakin! Kays ainakin testaamassa stokkan shamppis/suklaa -baari jos se nyt kerran on kaupungissa ainoa laatuaan ;) Pusuja, millon sulla on vapaa slotti et voin tulla Barcelonaan kylailee??? :D

    ReplyDelete
  2. Lappi on kiva ravintola :) Heitänpä lisävinkkinä myös ihan huipun Savotan (Tuomiokirkkoa vastapäätä) sekä saman ketjun (www.asrestaurants.com)Saagan sekä kesällä Savun..huippupaikkoja kaikki, Savotta omana henk.koht. suosikkina :)

    ReplyDelete