Wednesday, April 28, 2010

Helsinki by car, Barcelona by beach...

Jälleen kerran istun hotellihuoneessa Helsingissä, työmatkalla jälleen; eri hotelli, sama meininki! :) Tylsistyksen tylsistys, ei millään jaksa tehdä töitä kaikkia iltoja, joten lähdenpä kuluttamaan hieman aikaa Helsinkiin...autolta käsin.

Ilma oli todella mahtava, harmi että auton ikkunoiden läpi otetut kuvat eivät pysty näyttämään totuutta











Ja samaan aikaan viime viikolla Barcelonassa...



Just a small difference! ;)

Hyvää loppuviikkoa ja Vappua kaikille!!! :)

Tuesday, April 20, 2010

Minun Tallinna

Toissaviikonloppu vietettiin ystäväni kanssa Tallinnassa, honeylle jälleen kiitos ihanan viikonlopun järjestämisestä! :)

Ilta Vikingillä mentiin ja 'isossa' hytissä kerettiin jopa nukkumaankin. Maihin seitsemältä aamulla, josta kävellen vanhaan kaupunkiin ja voi sitä rauhallisuutta...





Aamupalaa päästiin nauttimaan erityisoikeudella jo kello 7.30 hyvin tunnelmalliseen ravintolaan vanhassa kaupungissa ja aamiainen oli mitä ihanin! 'Takaoven' kautta sitään ja etuovesta ulos, täytyy kyllä muuten sanoa että palvelutaso Tallinnassa on ihan huippuluokkaa.




Aamiaisen jälkeen oli vuorossa hierontaa, kylpylää ja rentoutumista...siis kerrassaan täydellistä! Puolenpäivän aikaan kylpylän ovesta ulos astuessa, täysin rentoutuneena, meitä oli vastassa kirkas taivas ja auringon paiste, siis ilma ei olisi voinut olla mahtavampi maaliskuussa kuin se tuona päivä oli.


Herkuttelultakaan ei taas vältytty, miten pelkkä vaniljajäätelö voikaan maistua niin hyvältä kun se tarjoillaan kivassa katukahvilassa, auringon paisteen kera??? ;)


Tallinna on kyllä yksi niistä kaupungeista joka on minulle mysteeri, se jotenkin koskettaa minua aina kun siellä käyn. En tiedä johtuuko se kenties kielestä tai samanlaisuudesta Suomeen tai ehkäpä juuri siksi, että se on hyvin samanlainen mutta samalla täysin erinlainen. En osaa sanoa, mutta joka kerta kun siellä käyn, tiedän että haluan palata jonain päivänä uudestaan.

Suurkiitokset rakkaalle ystävälleni TÄYDELLISEN rentoutumisloman järjestämisestä. :)

Monday, April 19, 2010

The Hen Weekend

Polttareiden merkeissä huiskahti kulunut viikonloppu, hauskaa oli mutta hauskuus loppui maanantaiaamuun, väsymys painoi mieltä ja korkkarit puristivat koko päivän, näyttökin sai silmät sokaistumaan... :)

Mitään sen isompia 'yllätyksiä' ei järjestetty, itse matka Barcelonaan toimi lahjana mainiosti, kun se vielä oli maustettu hieronnoilla ja puisto picknikeillä, oli Hen weekend valmis toteutettavaksi.

Noh, emme kuitenkaan voineet olla järjestämättä jotain pientä jäynää; Private Flamenco esitys, yksityisesti meille vuokratussa baarissa...


Tietyssä vaiheessa kuitenkin Flamenco muutti muotojaan ja normaali hen party activity pääsi alkuun (tästä en kuitenkaan kuvia voi julkaista tämän enempää, syytä kertomatta...).



Muuten mentiin hyvin normaaleissa, rennoissa tunnelmissa.

Hyvää ruokaa, kivoja ravintoloita ...



Tanssimista tanssimisen jälkeen ...




Free shots ... who would not love Barcelona, says Daisy ...


Excellent wine ... with fabulous company ...



Who is going to be the next Bride to be???

öööö... no one if asked from us... :)

Thank you Austria, see u very soon!!!

Tuesday, April 13, 2010

Easter Break

Pääsiäinen ja Pohjoinen Suomi on aina hyvä yhdistelmä ja jos siihen vielä kuuluu laatu-aika perheen kanssa, puhutaan täydellisyydestä. Pääsiäisen viettoon tuli lähtö pitkänä perjantaina; kello viisi aamulla starttasi tämän neidin turbo Audi A 3:n (upgradettu versio) ja matka kohti pohjoista alkoi...Noin 400 ajetun kilometrin jälkeen kohtasin nämä veijarit keskellä tietä ja ei muuta kuin jarru pohjaan. Himpskatti, oli kamera niin kaukana että kerkesivät juosta jo metsään mutta sain hämärän kuvan räpsättyä todisteeksi. :)



Perheestäni kukaan ei tiennyt, että saapuisin jo pitkän perjantain aamuna pohjoiseen, mutta niinkuin rakas äitini olisi lukenut ajatukseni ja herkullinen lohi pinattiperunamuusilla oli juuri valmiiksi katettu pöytään kun kaarsin autoni pihaan...nams, äiskän ruokaa ei voita mikään ja se on saletti se!!!

Urheilu-aktiviteettia kuului myös lomaan, kylläkin istumis sellaista...Kärppiä tuli kummi-pojan kanssa käytyä kannustamassa, mutta nääähhh....nyt JYP vei voiton ja vielä kotipelissä :(


Jottei aikani olisi käynyt pitkäksi, siskoni kaksoset viihdyttivät minua suurimman osan päivistä ja voinen tässä vain todeta, että noin reippaita pikku tyttöjä en ole vielä eläissäni tavannut. Ne laittaa ruokaa, leipoo, siivoaa jne ilman mukisemista ja kuorossa vaan toteavat; 'Me tykätään auttaa'! Sydän oikein pakahtui, on ne niin suloisia.

Lättyjen valmistaminen oli lempipuuhaa, koska siinä sai rikkoa kananmunatkin itse...:)


Muutenkin tehtiin vähän tyttöjen juttuja pääsiäisen pyhäpäivinä; oli manikyyriä, pedikyyriä, kampaustenlaittoja ja yllätys yllätys, mannekiininä leikkimistä... on se tuo täti vaan niin kiva kun antaa kameran ja kaikki meidän käyttöön...;)



Unohtumaton loma ja unohtumattomat hetket, sekä viimeisen lomapäivän hellyys... 'Näemmehän pian taas täti???'




Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana pääsiäinen kuin minulla. Onneksi nämä neidit tapaan jo seuraavan kerran kahden kuukauden kuluttua ja silloin Barcelonan auringon alla!


Kivaa viikonjatkoa kaikille!

Wednesday, April 7, 2010

Quick News :)

Se on sitten niin, että kuukausi kohta hurahtanut viime postauksesta, siis anteeksi minne se katosi??? :)

Tällä hetkellä business trippaillaan jälleen, Pääsiäisviikonlopun vietin perheeni kanssa (siitä kuvia tuonnempana), ensimmäistä kuun loppua olen duunaillut tämän viikon uudessa työssäni ja voin vain sanoa, että vapaa-ajan ongelmia ei ole ollut. ;) Salille olen juossut ilta myöhään, töistä suoraan jotta pysyy jonkinlainen ryhti kaiken istumisen jälkeen (kiitos hotellin 24/7 kuntosali)!!!

Kaiken tämän työrumpan keskellä pääsen kuitenkin rentoutumaan tulevana viikonloppuna, kiitos ihanalle ystävälleni matkan järjestämisestä, love you!!! Luvassa on ainakin...


kokovartalohierontaa...


Ja tietenkin hyvää seuraa, päivä spa:ssa, hyvää ruokaa, shoppailua ja suhailua! ;) (ja kuka ties mitä muuta...)

Onko aika palata valloittamaan Tallinna monen vuoden tauon jälkeen, luvassa on myös aurinkoista säätä, joten viis 15 tuntisista työpäivistä; rentoutuminen jo kolkuttelee ovella...:D

Ihanaa viikonjatkoa kaikille!