Tuesday, April 13, 2010

Easter Break

Pääsiäinen ja Pohjoinen Suomi on aina hyvä yhdistelmä ja jos siihen vielä kuuluu laatu-aika perheen kanssa, puhutaan täydellisyydestä. Pääsiäisen viettoon tuli lähtö pitkänä perjantaina; kello viisi aamulla starttasi tämän neidin turbo Audi A 3:n (upgradettu versio) ja matka kohti pohjoista alkoi...Noin 400 ajetun kilometrin jälkeen kohtasin nämä veijarit keskellä tietä ja ei muuta kuin jarru pohjaan. Himpskatti, oli kamera niin kaukana että kerkesivät juosta jo metsään mutta sain hämärän kuvan räpsättyä todisteeksi. :)



Perheestäni kukaan ei tiennyt, että saapuisin jo pitkän perjantain aamuna pohjoiseen, mutta niinkuin rakas äitini olisi lukenut ajatukseni ja herkullinen lohi pinattiperunamuusilla oli juuri valmiiksi katettu pöytään kun kaarsin autoni pihaan...nams, äiskän ruokaa ei voita mikään ja se on saletti se!!!

Urheilu-aktiviteettia kuului myös lomaan, kylläkin istumis sellaista...Kärppiä tuli kummi-pojan kanssa käytyä kannustamassa, mutta nääähhh....nyt JYP vei voiton ja vielä kotipelissä :(


Jottei aikani olisi käynyt pitkäksi, siskoni kaksoset viihdyttivät minua suurimman osan päivistä ja voinen tässä vain todeta, että noin reippaita pikku tyttöjä en ole vielä eläissäni tavannut. Ne laittaa ruokaa, leipoo, siivoaa jne ilman mukisemista ja kuorossa vaan toteavat; 'Me tykätään auttaa'! Sydän oikein pakahtui, on ne niin suloisia.

Lättyjen valmistaminen oli lempipuuhaa, koska siinä sai rikkoa kananmunatkin itse...:)


Muutenkin tehtiin vähän tyttöjen juttuja pääsiäisen pyhäpäivinä; oli manikyyriä, pedikyyriä, kampaustenlaittoja ja yllätys yllätys, mannekiininä leikkimistä... on se tuo täti vaan niin kiva kun antaa kameran ja kaikki meidän käyttöön...;)



Unohtumaton loma ja unohtumattomat hetket, sekä viimeisen lomapäivän hellyys... 'Näemmehän pian taas täti???'




Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana pääsiäinen kuin minulla. Onneksi nämä neidit tapaan jo seuraavan kerran kahden kuukauden kuluttua ja silloin Barcelonan auringon alla!


Kivaa viikonjatkoa kaikille!

2 comments:

  1. Onpa ihania kuvia ja herttaisia tyttöjä! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Johanna! Ne on kyllä niin herttaisia tyttöjä,ettei toisia ole olemassakaan! :)

    ReplyDelete