Monday, August 23, 2010

Saturday Dinner

Lauantaina kutsuin tytöt dinnerille kun nyt asustelen yksinään, kämppisten poismuuton vuoksi.

Alkupaloiksi valmistin kinkkunyyttejä ja ruisruutuja.

Pääruuaksi valmistin kunnon steak:in, mikä ei ole ollenkaan normi minun juttu valmistaa. Lisäksi tuoretta parsaa, paahdettuja lohkoja sekä tomaattia.


Jälkkäriksi "suunnittelin" täysin helpon jäätelöannoksen, mutta kaverini toi mukanaan itse leivottuja browneja joten jälkkäristäkin tuli kiva kokonaisuus. :)

Pitääkin tässä samaisessa postauksessa mainostaa todella viihtyisää ravintolaa jonka löysin kuin sattuman kautta eräänä torstai iltana pari viikkoa sitten. Ruoka oli todella maistuvaa ja illallis hintaan kuuluu myös aina jonkinlainen viihdyke, tuona torstaina se oli flamenco show. :) Paikka näyttää tältä:


Tällä erää olen Oslossa viikon työreissulla ja tässä muutama kuva tältä päivältä ja p.s:täällä tarvitsee jo syystakkia, olin niin yllättynyt! :)









Viikonjatkoa kaikille!!!

2 comments:

  1. Mukava tyttòjen ilta teillà ollut :D
    Tosi kivoja kuvia Oslosta. Ota lisàà jos olet siellà kauankin. Olen aina haaveillut Norjasta, mutta en oikein tiedà mità, koska en tunne maata ollenkaan.

    ReplyDelete
  2. Kivaa oli kyllä, tyttöjen illat on parhaita! :)
    Laitan tänään vähän lisää kuvia Oslosta, itsekkään en tiedä Norjasta muuta kuin Oslon mutta erittäin kiva kaupunki, pitkälle viikonlopulle sopiva! :)

    ReplyDelete