Thursday, November 25, 2010

Hello Weekend! :)

Se on sitten niin että tällä tytöllä alkoi viikonlopun vietto nyt! :) Huomenna olen vapaalla, kaverini saavuttua Barcelonaan viikonlopun viettoon.
Tänä iltana valmistan illallisen ystävälleni, seurana viime viikonlopun cava marketeilta ostamani kaverit eli dinner aloitetaan poksauttamalla.

Perjantai aloitetaan neljän tunnin kylpylä- sekä hieronta sessiolla, en malta odottaa! :) Ystäväni oli tehnyt varauksen arabialaiseen kylpylään kaikilla herkuilla, ihanaa! :)


Perjantaina spa:n ja kaupunkikierroksen jälkeen vien ystäväni syömään tähän kivaan Monk ravintolaan, jossa olen jo useaan kertaan käynyt. Illalliseen kuuluu myös flamengoa ja itämaalaista tanssia.


Lauantai kuluu tekoviiksiä pyydystäen, ne löydettyämme on suuntana hyvän kaverini tuparit joiden pukeutumiskoodi on seuraava:
- Valkoinen paita
- Viikset
Tuparilahjana saa ainoastaan viedä purkkiruokaa, joka lahjoitetaan kirkon puolesta kodittomille jouluna. :)

Hih...viikonloppusuunnitelmat lyhykäisyydessään, niiden toteutumisesta tuonnempana.

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 comments:

  1. En tiedà mità on tapahtunut....ei ole jostakin syystà pàivittynyt tàmà blogi listallani ollenkaan....Teillà on ihana viikonloppu edessà, mà oon aivan kade...nyt menenkin noihin vanhempiin postauksiisi....mulla on jàànyt nyt aivan liikaa lukematta.
    Have a nice weekend :D

    ReplyDelete
  2. Joo, hei joskus mullekin käy noin että kaikki blogit ei päivity, en tiedä mikä siinä on!!! Toivottavasti sinullakin oli kiva viikonloppu. :)

    ReplyDelete