Sunday, April 3, 2011

Päivä Cape Point:ssa

Afrikka on jo kerennyt jäädä mielestä melkein pois, on ollut sellaista haipakkaa tämä paluu kiireelliseen arkeen. Matka Cape Pointiin oli hyvin mielenkiintoinen, matkaseura pääsi jo luulemaan että emme koskaan pääse perille asti kun löysin itseni tänne tienvarsi kaupalle:


Hieman häpeillen voin kyllä todeta että aikaa kulutin tässä kaupassa vain vajaat neljä tuntia...kuinka mielenkiintoista olikaan kuunnella paikallisten elämäntarinoita kun he ovat joutuneet lähtemään maanpakoon jne. Tämä herttainen mies oli niin super ystävällinen että oli pakko ikuistaa ihan valokuvalla. Aika jännä juttu, nuo tuolla marketilla vietetyt neljä tuntia jäivät matkani ehkä suurimmaksi kohokohdaksi. Kunpa me täällä euroopassakin osaisimme arvostaa niitä elämälle kaikista tärkeimpiä asioita.


Matka Pointtiin oli täynnä näitä ilkimyksiä...siis todellakin ilkimyksiä, ikkunat piti visusti pitää kiinni, olisi nimittäin muuten menettänyt omaisuutensa heille! :)


Cape Pointtiin kävellen kesti noin reilut puoli tuntia, maisemat täysin stunning. Aurinko oli mitä kuumimmillaan ja vuorilla olevan tuulen vuoksi, ei polttavaa aurinkoa tuntenut joten sinnillä vaan pitkähihainen päällä...toisin kuin matkaseura, jotka polttivat nahkansa täysin.


Afrikan palaamisen jälkeen on onneksi saanut olla todistamassa kesän saapumista Barcelonaan, tältä näytti lauantaina:


Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ;)

2 comments:

  1. Tuollaiset markkinat ilman aikataulua, jolloin voit jààdà keskustelemaan mità erilaisempien ihmisten kanssa on just hienoa!!! Ja aivan ihania nuo tiedàn ilkeàt varkaat, hih! ;)

    ReplyDelete
  2. Elämäni parhaat markkinat kiistelemättä! :) Joo, varkaat oli vähän liiankin suloisia. ;)

    ReplyDelete