Tuesday, December 8, 2009

10.30am/ +16 astetta/ December 8th

Hoih, tätä ihanuutta!!! Te saatte nyt kuulla kyllästymiseen asti tästä, mutta mikä ihana tunne onkaan herätä aamulla kun näkee auringon pilkoittavan verhojen välistä...ahhhh...Dublinissa olin jo niin tottunut pilviin ja sateeseen, että hyvä etten saanut sydänkohtausta kun näin auringon pilkahduksenkaan!!!

Mutta täällä tänään; Herääminen auringon paisteeseen, aamukävely biisin suuntaan, aurinko paistaa, paljon lenkkeilijöitä, iäkkäät pariskunnan kävelevät käsi kädessä jne...oih, niin suloista!!! Ja jos joku vielä väittää, että sää ei vaikuta ihmisten käyttäytymiseen/mielialaan/naurun määrään/hyvään oloon jne...niin minä kyllä lykkään omenan niiden suuhun!

Yes Everyone; I like it here, very much!!! :)

Muutama otos tältä päivältä:






Huomenna eka duunipäivä uudessa firmassa, ihmeellistä, en edes osaa jännittää!!! Mutta anyway herään aamulla hyvissä ajoin, jotta olen varmasti ajoissa paikalla ja jää vielä vähän aikaa miettimiseen metrolinjojen kanssa!!! :) :D

Hyvää Yötä!!!

3 comments:

  1. Hei!
    Kylla silla auringonpaisteella on ihmeellinen vaikutus :)
    Ihanaa, etta naytat nauttivan kaikesta siella ja tsemppia uuteen tyopaikkaan!

    ReplyDelete
  2. Moikka Mimi!!!

    Kiitos! Aurinko on must!!! Eka päivä ei ois voinu mennä enemmän nappiin! :)

    ReplyDelete
  3. Moiii, ma en loytanyt sun gmail osotetta talta sivulta mistaan? Mulla on vaan se netti.jotain ja se ei taida toimia sita blogikutsua varten.. :)

    ReplyDelete