Tuesday, May 25, 2010

Sverige Vieraita

Täysi kesä on vihdoin ja viimein löytänyt tiensä Barcelonaan ja siitä pääsivät nauttimaan myös ruotsalaiset kaverini, jotka vierailivat luonani viikonlopun.

Ihme juttu, vaikka en ole asunut Barcelonassa kuin puoli vuotta, on minulla käynyt jo enemmän vierailijoita kuin koko neljän ja puolen vuoden aikana Dublinissa yhteensä...kummastuttaa kyllä, tai itseasiassa ei! ;)

Sverige tyttöjen kanssa oli hauskaa, ihanaa muistella vanhoja aikoja ja näyttää heille vähän Barcelonan nähtävyyksiä (vaikkakin skippasin suurimman osan, koska Sagrada Familia kymmenen kerran jälkeen ei enään houkuttele suunnattomasti!). :)

Kuitenkin olematta täysin ulkopuolinen, liityin joukkoon nauttimaan lauantai auringosta muun muassa Plaza Catalunya:lle...




Nälkä alkoi painamaan parin tunnin kaupungilla kävelyn jälkeen, jonka vuoksi poikkesimme minun suosikki Tapas paikkaan vähän tapastelemaan...



Näin hyvää tapasta en ole koskaan syönyt, tämä on ehdottomasti Barcelonan ykkös tapaspaikka, ainakin minun makumaailman mukaan. ;)


Tapastelun jälkeen, pistäytyminen Starbucks:lle josta mukaan vähän energiaa cappucino kermavaahdolla muodossa. We like Sturbucks, don't we????

Ja koska lauantaina oltiin kävelty vain vaivaiset sata tuhatta kilometkiä, pika suihkun jälkeen juoksujalkaa kaupungin välitse katsastamaan Barcelonaa by night ja hyvältähän se näytti, niinkuin aina!

Oli erittäin lämmin yö, mittari taisi näyttää +23 tuossa yhden maissa, me like it! :)


Erittäin kiva viikonloppu, siitä kiitos neideille! :)

No comments:

Post a Comment