Monday, October 26, 2009

Bank Holiday W-End

Mikä ihana maanantai; aurinko paistaa, ei töitä, ei toimistoa, vain oma sänky ja iso kuppi Starbucksia...kumpa jokainen maanantai olisi samankaltainen! :)

Viikonloppu on kadonnut kuin tuhka tuulee ripeästi, ilma on ollut syksyisen kaunis ja viikonlopun aikana olen saanut nauttia pikku kylän hiljaisuudesta, nams!

Lauantai-aamuna suuntana Dalkey, joka on kätevästi 40 minuttia dartilla Dublinista Irlannin itärannikon suuntaan.

Matkaan lähdettiin täältä; Dublin Connolly station


Aamupala aurinkoisessa Dalkey:ssa

Hurmaava pikku kylä

Kiinnostavia asuntotarjoushintoja

Ei niin kiinnostavia totuuksia/150 000 euroa?!?!?!!?

Ihania ruskan värejä


Kaikenkaikkiaan Dalkey on todella kiva pieni kylä, jossa päivän aikana kerkeää poistamaan kaikki Dublinin pölyt harteilta. Dalkey on täynnä hyviä ravintoloita, itse päädyimme italialaiseen koska Guinea Pig oli täyteen buukattu, mutta ei harmita, nimittäin Dublinin ehdottomasti parasta pastaa!!! Ravintolan omistajaankin tuli tutustuttua illallisen lomassa ja seuraavalla kerralla ravintolaan mennessä onkin ticket imaiselle viinipullolle!!! :D Näköjään kannattaa jutustella ravintoloiden omistajien kanssa...;)

Muuten pitkä viikonloppu on mennyt kotiaskareita tehdessä, kirjaa lueskellessa ja eilinen oli pyhitetty shoppailulle, tänään voisi ottaa täysin rennosti ja nauttia päivästi vaikka silittäen! :)
Aurinkoista syyspäivää!!!

No comments:

Post a Comment