Thursday, October 15, 2009

Haaste ja Tunnustus

Kiitti Johannalle (http://pilkahdus.blogspot.com/) ihanasta haasteesta! Asioita joita muut eivät tiedä tuleekin mietittyä harvoin, syystä että ovat joko liian noloja, liian 'mitään merkitseviä' tai muuten vain niin typeriä, että eivät ole mainitsemisen arvoisia! ;) :D Mutta yritetäänpä nyt löytää 7 'kohtalaista' tunnustusta...:)



Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


1. Pelkään kierreportaita. Olen niistä nähnyt joskus lapsena unta/painajaista ja sen jälkeen minulla on kammo niitä kohtaan (kierreporras kammo, ehkä tämä on yleistä?!??!?!). Pahimpia ovat portaat, joista näkee lattian/maan jokaisen stepin välistä...hyi!!!

2. Pelaan lottoa joka lauantai ja salassa yksin kävellessäni haaveilen mitä tekisin täyspotti rahoilla... suunnitelmia on kertynyt jo tuhat ja sata! :)

3. En yksinkertaisesti tykkää pukeutua liikoihin vaatteisiin yksin ollessani kotona - alusvaatteisillani himpsien on kotoisin olo, en kyllä tiedä mistä tuo johtuu but I like it!

4. En pidä ollenkaan kaduilla olevista hyväntekeväisyys kerääjistä - He tervehtivät aina isolla hymyllä ja väkipakolla pysäyttävät (ainakin täällä Dublinissa). Uusin keinoni onkin vaihtaa tien puolta välttyäkseni heidän häiriköinniltä - mutta joskus heitä on tien molemmin puolin, silloin olen kirjaimellisesti pississä. :)

5. Olen 'osta kaks, maksa yks' tuotteiden suurostaja. En tiedä johtuuko tämä siitä, että olen aikoinani ollut kaupanalalla vuosia töissä ja näitä tarjouskampanjia aina suunnitellessamme halusimme tilata enemmän kuin on kysyntää, välttääkseen 'erä loppu' tilanteesta, joka usein johti tuotteiden joutumista hävikkiin. Niinpä minä ostan tarjouksia auttaakseni hävikin pienentämistä, jossa ei sitten kuluttajan kannalta ole mitään järkeä koska useimmiten en näitä tuotteita edes tarvitsisi kahta kappaletta!!!

6. Olen hieman kateellinen ihmisille joiden elämä on suunniteltu/toteutunut heidän haluamallaan tavalla. Ihmisiä joilla on elämänsä työpaikka josta ovat aina haaveilleet, ovat löytäneet sen elämänsä rakkauden, asuvat ihannoimassaan maassa...jne...Välillä vain tuntuu, että kuinka elämä olisikaan helpompaa kun jo omistaisi nuo asiat ja kuinka paljon vähemmän tarvitsisi valittaa...Liene tiene onko asia sitten loppupeleissä noin, mutta sitä odotellassa saa olla vähän kateellinen! ;)

7. En osaa lisätä noita linkkejä tähän blogiin silleen siististi niinkuin kaikki muut, että ei tule osoitetta, vaan tulee pelkästään blogin nimi...please help, anyone????


Tämän haasteen laitan eteenpäin seuraaville seitsemälle ihanalle blogille:


Hih...innolla odotan muiden tunnustuksia! ;) :)

7 comments:

  1. Moi! Kiitti haasteesta, oli kiva lukea sun kun tuli ilmi mullekin uusia juttuja :D Terkut Chicagosta (tykkaan!)& hauskaa bileiltaa!!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos haasteesta :) Täytyypä miettiä mitä sitä kehtaisi paljastaa. Hyvää viikonloppua!

    ReplyDelete
  3. Hih, hauska toi kierreporrasjuttu :D

    Ja ne linkit saat siten, että maalaat sen sanan, jonka haluat linkiksi ja sitten klikkaat siitä kirjoitusboksin yläpuolella olevasta toolbarista hyperlink-ikonin ja syötät sen linkin sitten siihen :)

    ReplyDelete
  4. Piretta: Kiva, että tykkäät, pitää laittaa itsekkin listalle 'kaupungit, joihin haluan matkustaa'! :D Tuu äkkiä takas!!!! :)

    Vendaval: Innolla paljastuksiasi odottelen! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

    Johanna: Siis se on hauska, mutta mamma joskus on käynyt, että tilanteessa ollut pakko ottaa kierreportaat ja huh huh...hyvä että elävänä pääsin alas!!! :D Kiitti linkkiohjeesta, pitääkin heti koklata! :)

    ReplyDelete
  5. Vastavierailulla! Ja yhdyn lottotunnustukseesi, mà pelaan AINA samoja numeroja, ja olen pakotettu tekemààn niin siihen asti, kunnes voitan. Olisihan se hirveàà, jos voitto rapsahtaisi niille juuri sinà viikkona, jona en pelaa.........

    ReplyDelete
  6. Kiitos haasteesta...Teen sen tàssà joku kerta kun aikaa heruu. Tulen myòs tsekkaamaan blogiasi hieman tarkemmin myòhemmin...samanlainen osta 2 maksa 1 juttujen ostaja màkin tààllà olen, eh....Italiassa noita alennuksia on vain aika vàhàn...Suomessa sitàkin enemmàn.

    ReplyDelete
  7. Piccolina: Joo, aivan kamalaa edes ajatella että voitto kopsahtaisi kohdalle juuri viikolla jolloin olisi unohtanut pelata jostain syystä!!! :D:D:D En ikinä voisi antaa sitä anteeksi itselleni! :D

    -S-: Joo, Italiassa on aina heikosti noita tarjouksia, Suomessa enemmän, mutta Dublin on ihan täynnä noita, sen takia siitä täällä onkin tullut enemmän ongelma kuin hyöty minulle! :D:D:D

    ReplyDelete