Monday, November 9, 2009

New page in my life

Kaikki Dublin valitus on vihdoin ja viimein palkinnut minut, on aika pakata laukut ja suunnata kohteeseen Espanja, tarkalleen Barcelona! :)
(tämä myös syynä Blogini hiljaisuuteen viime aikoina...)


Sekavin tuntemuksin menin kaksi ensimmäistä päivää saatuani tiedon uudesta työpaikasta, nyt ajatukseen on jo tottunut ja googlen avulla on tullut etsittyä tietoja sun toisia Barcelonasta...hyvin vaikuttaa minun kaupungilta ja nyt perheelläkin on enemmän syitä tulla minua visiteeraamaan...aurinko, shoppailu, kulttuuri, ruoka, juoma...listahan on loputon! :D


Kauhea järjestäminen kaikkien asioiden kanssa on edessä...enkä vielä oikein tiedä mistä aloittaa, mutta tunne on sanoinkuvailemattoman mahtava!!! :D Vinkkejä ihan mistä tahansa Barceloonaan liittyvästä, Espanjaan muuttamisesta jne otetaan vastaan...;)


Tätä innostusta/onnellisuutta ei kyllä voi sanoin kuvailla!!! :)

Ihanaa viikkoa kaikille!!! :)

9 comments:

  1. Hieno juttu! Puhutko espanjaa? Saako udella millaisia toita loysit? :)

    ReplyDelete
  2. Hienoa, hienoa!!!! Paljon onnea uudesta työpaikasta :)

    ReplyDelete
  3. Johanna:kiitos,kiitos!!! En puhu viela,mutta enkohan sen opi!;) Laskennan alalla pysytaan edelleen,mutta parempaa hommaa mita talla hetkella eli hyva hyva!!!! :D

    Vendaval:kiitti kiitti...sinulta voinkin sitten udella joitakin vinkkeja?!? :)

    Katariina:kiitos, on kylla vahan voittajan fiilikset talla hetkella! :)

    ReplyDelete
  4. Moi, oon suht uusi lukija ja ajattelin, että voisitkohan vähän valoittaa niitä Dublinin huonoja puolia? Mä kun harkitsen sinne muuttoa, niin olis kiva tietää mitä on edessä. Hyviäkin puolia saa tietty kertoa...=)

    ReplyDelete
  5. Ja onnea vielä uudesta työpaikasta! Eikös Espanjassa ole vielä huonompi työllisyystilanne kun Irlannissa, taidat olla tosi onnekas.

    ReplyDelete
  6. toki voit kysellä, ihan mitä mieleen juolahtaa :) oletko yksin tulossa vai jonkun kanssa?

    ReplyDelete
  7. Noora: kiitos onnitteluista ja tervetuloa lukijaksi! :) Espanjassa todellakin on huono työtilanne, mutta jotenkin onni osui kohdalle!

    En tietenkään haluaisi hirveästi mainostaa Dublinin huonoja puolia, koska saattaa olla, että sinun mielestä ne eivät ole negatiivisia, mutta let's say Minun mielestä huonoja puolia ovat:
    - Ei ole kesää - ilmasto todella kostea
    - Kaupunki on todella likainen (irkut roskittaa kaikkea, joka paikkaan!!!)
    - Osa kaupungin alueista on todella vaarallisia
    - Keskusta on täynnä alkoholisteja/narkkareita ja kaikenlaisia sekakäyttäjiä
    - Ei ruokakulttuuria
    - Julkisesta liikenteestä ei voi edes puhua, bussit saattaa parhaimpia päivinä olla tunnin aikataulusta myöhässä
    - Hyvin vähän aktiviteetteja, asioita mitä voi tehdä vapaa ajalla
    - Lack of Education in general!!!
    Listaa varmasti voisin jatkaa, mutta tämä ei tarkoita etteikö täällä olisi myös hyviä puolia;irkut on ystävällisiä, shoppailu on hyvää, helppo tutustua ihmisiin, työmoraali on aika rento, syksyt on ihanan lämpimiä, täältä lentää joka paikkaan, joka päivä ja edullisesti...jne...Itse muutin tänne open mind ja kieltä kehittääkseni, sekä aloittaakseni urani...nyt kun olen nuo saavuttanut, on aika vaihtaa maata! :)

    Jos harkitset tänne muuttoa, minun neuvoni on; muuta ihmeessä, siten tiedät parhaiten pidätkö itse kaupungista! :) Mutta recommendaisin kuitenkin muuta maata! ;) Pidä minut ajantasalla mihin maahan päädytkään muuttamaan!!! :)

    ReplyDelete
  8. Vendaval: No ihan yksin!!! Sen takia kysymyksiäkin tulvii päässä aika paljon...:)

    ReplyDelete