Thursday, November 12, 2009

Oslo Norge

Viikonloppu piipahdus Osloon tarjottimella, lähtö huomenna iltapäivällä ja paluu sunnuntaina ilta myöhään...toivottavasti saataisiin edes hieman lunta, jotta pääsisi joulu fiiliksiin kaiken tämän muutoksen keskellä! :) Ihanaa viikonloppua kaikille!!!


Ja kuvassahan näkyy myös yöpymispaikka: Radisson SAS ja ihanat pohjoismaalaiset aamupalat...lurps! ;) :)

3 comments:

  1. Juu hei taas. Anteeksi, että on kestänyt vastata, siksi vastaankin suoraan tänne. Asuinaluetta valitessa kannattaa miettiä haluatko nukkua vai bilettää:) Itse olen asunut mm. Santsin kaupunginosassa, joka on n. 4 km keskustasta, hyvät yhteudet kaikkialle. Tällä hetkellä asun aika keskustassa lähellä Bornen kaupunginosaa ja täytyy myöntää, että varsinkin kesällä turistien ja naapureiden öykkäröinti alkoi käydä hermoille. Graciasta olen kuullut paljon hyvää, mutta talot on aika vanhoja.

    Oletko etsimässä kimppakämppää vai oletko vuokraamassa itsellesi? Jos vain itsellesi, niin asunto kannattaa vuokrata välitystoimiston kautta, sillä kaikenlaisia huijareita on mukavasti liikkeellä. (tai näin olen kuullut)

    tässä pari linkkiä

    www.loquo.com
    www.idealista.com

    ReplyDelete
  2. Moi Vendaval!
    Kiitti tiedoista!!! Joo,ensin ajattelin omaa asuntoa, mutta näyttää siltä että päädyn kimppakämppään, juuri huijareilta välttääkseni! :)

    Santsia olin aluksi miettinyt, nyt en ole varma olisiko keskusta parempi...pitää ottaa myös huomioon, mistä mahdollisesti voisin sen asunnon löytää...:)

    Jos kuulet kenenkään tarvitsevan kämppäkaveria, ilmoittele! :)

    Nyt jatkan sulffaamista antamillasi sivuilla, sormet ristiin jotain löytyisi! ;)
    Osaatko muuten sanoa mihin aikaa minun pitäisi mennä poliisiasemalla tekemään kaikki paperihommat, aukeaako aikaisin????

    ReplyDelete
  3. Taitaa aueta 8-9 aikaan aamulla. Kannattaa mennä ajoissa jonottamaan ;) Ainiin, kannattaa tsekata espanja.org sivusto. Siellä on paljon hyviä vinkkejä maahan tuleville (tosin paljon hömppääkin)

    ReplyDelete