Monday, January 31, 2011

Ihana Andorra

Miten onkaan rentouttavaa palata Barcelonan kiireellisyyteen rauhoittavan, pikku kylässä vietetyn viikonlopun jälkeen.

Matka Andorraan taittui mukavasti auringon paisteessa, bussissa istuskellen.


Näkymät matkan varrella olivat kyllä hienot, ei voitu uskoa että vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta luonto olisi näin kaunista.


Me olimme ihan vakuuttuneita että passeja ei matkaan tarvita, eihän siinä olisi mitään järkeä! Noh, bussilippuja varattaessa meidän piti kuitenkin ilmoittaa meidän passien numerot ja hyvä niin, nimittäin rajalla meidän bussi tutkittiin hyvin tarkkaan ja kaikkien matkustajien piti näyttää passit. Kyllä meitä nauratti kun ajattelimme että jos olisimme passit jättäneet kotiin, olisi meidän matka tyssännyt jo rajalle! :D Eli kukaan kuka on suuntaamassa Andorraan, please take passport with you! :)


Lauantain kylpylä oli hieman pettymys, mutta Andorran ravintolat ja shoppailut ovat kerrassaan mahtavat. Tarkoituksena ei ollut mitään ostella, mutta kun kolmen vuoden etsiskelyn jälkeen löytyy mitä olen etsinyt, ei tuotteita voi hyllylle jättää.

Nämä ihanuudet tapasin jo kerran Barcelonassa, mutta jostain syystä pystyin kieltäytymään halusta...mutta mitä useamman kerran ihanuudet tapaa, sitä isommaksi halu kasvaa ja kieltäytyminen vaikeutuu. :) Näin kävi tällä kertaa ja nämä rakkaudet tulevat koristamaan kasvojani kesällä 2011! ;)


Uih uih ja sitten ei puhettakaan rakkauden rakkaudesta, kauan etsitty ja kauan kaivattu...tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä ja miettimisiä ei tarvittu. ;)


Andorraan ehdottomasti palataan jossain vaiheessa, sinne jäi vielä D&G kermainen laukku joka odottaa siellä minua, jos kyse on kohtalosta. :)

2 comments:

  1. Upea sormus!!!! Ja tosi kivat lasitkin. Minàkin olen etsimàssà niità tàydellisià aurinkolaseja.

    ReplyDelete
  2. Kiitos Ciacy!!! Joo, niiden täydellisten aurinkolasien löytyminen on lähes mahdotonta ja kun ne kerran löytää, pitää ne ostaa ettei jää harmittamaan. :) Onnea sinulle etsintään! :)

    ReplyDelete