Thursday, January 20, 2011

Torstain Täytetyt Paprikat ja Viikonloppu Suunnitelmat

Hello Perjantai! Ihanaa, viikonloppu on täällä jälleen. Eilisin illan vietin valmistaen täytekakkupohjia...tärkeän ystäväni synttäreitä vietetään tänään ja toisen kaverini synttäreitä lauantaina, kukas muu leipoisi ihanat täytekakut kuin minä (kiitos äitille hyvistä opeista)! :) Mansikat ja kirsikat ovat valloittaneet Barcelonassa super marketit joten eilen päätin että tekaisen kaksi mansikkakakkua, koristeltuna kirsikoilla ja suklaalla, kuvat koristelusta on jo paperille piirrettynä, odottamassa toteuttamista.

Kakkupohjien lomassa tekaisin eilen pikaisia täytettyjä paprikoita, uunin ollessa jo lämpimänä. Kerrankin oli kamera lähettyvillä joten nappasin pari kuvaa illallisestani. Samalla huomasin että kamera päivyri on pysähtynyt tammikuun alkuun eli ei muuta kuin kameralääkärille tänä viikonloppuna. :)

Paprikat uuniin mentäessä:


Toinen paprikoista uunin jälkeen, kera tuoresalaatin:


Tänä iltana olen lupautunut valmistamaan oikean kunnon pihvi-illallisen, joten ei muuta kuin valurautapannu ostoksille lounastauolla...muuten ei tule pihveistä kuin paha mieli! ;) Naudan sisäfile pihvien kyytipojaksi ajattelin tehdä parillalla paistettuja perunaviipaleita, tuoretta vihreää parsaa sekä kotitekoista yrttivoita. Alkupalaa en ole vielä päättänyt, mutta tärkeimmät osat ovat jo koossa ja shampanja pääsi kylmään tänä aamuna. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille.

No comments:

Post a Comment