Tuesday, January 25, 2011

Leipomuksia

Kun säät on hieman kylmentyneet täällä Barcelonassa niin se on saanut minun leipomusinnostukseni täyteen vauhtiin. Viikonloppuna aloin myös väkertämään marsipaanista kaikenlaisia kakunkoristeita, mutta näitä en vielä perjantain syntymäpäiväkakkuun päässyt hyödyntämään...:( Alla kuvaa perjantaisesta pikakakusta, maku oli kyllä erittäin onnistunut ja kakun saaja oli very impressed joten tärkeät pointsit tuli kotiin päin! ;)


Eilen illalla kuntosalin jälkeen teki niin mieli tehdä kuppi kunnon englantilaista teetä ja koska pakasteessani ei ollut mitään miellyttävää leipää, päätin leipasta kyyytipojaksi tuoreet sämpylät. Tulipahan testattua Espanjan tuorehiiva ja hyvin näyttää kohottavan, nämä sämpylät vähän jopa liiankin kanssa. ;)


Ps: Lomarintamalta sen verran että sain eilen ehdotuksen että lähtisin lomailemaan Etelä-Afrikkaan maaliskuussa ja minuahan ei tunnetusti tarvitse kahta kertaa kysyä...nyt kaikki riippuu siitä saammeko lomaa kyseiselle ajalle, joten sormet ristiin! :) Pirtsakkaa keskiviikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment