Wednesday, August 12, 2009

Dublin Menu 12.08.2009: Sadetta ja Pilviä


Elokuuta eletään ja Dubliniin saapui normaalit 'kesäkelit'!

On se vaan niin mukavaa kun aamulla kävelee töihin yön sateen jälkeen ja matkan varrella on paljon isoja vesilätäköitä niin nämä loistavat ajotaidot omaavat irkkuautoilijat oikein kaasuttavat tuhatta ja sataa lätäköihin, että varmasti kastuttavat jalankulkijat!!! Hitto soikoon, kuinka vaikeaa on paikallisten ihmisten oppia ajamaan maassa, jossa sataa lähes joka päivä, niin että jalankulkijat eivät ole yltä päältä märän lian peitossa?!?!??! Niinhän siinä taas tänä aamuna kävi, minun pitkä turkoosi takki oli mudassa päästyäni töihin, ei muuta kuin toimiston vessaan pesemään takki ja käsikuivaimella sitä sitten kuivailtiin. Muutamat harkitut ja harkitsemattomat sanat ja käsimerkit tuli autoa ajavalle naiselle kyllä näytettyä...vastaus häneltä oli vain hartioiden nosto ja Sorry!!!!!!! SORRY, SORRY FOR YOU IDIOT!!!!!!!
Anyway, loma lähestyy...ihanaa keskiviikkoa kaikille!!! :)



Ja anteeksi hieman negatiivinen postaus, mutta tällaiset päivät vaan saavat minut miettimään, että mitä minä edelleenkin teen tässä maassa!?!??!?!

2 comments:

  1. Hahahahaha, 'sorry for you idiot' ;D ! Tunteella kirjoitettu ja niin totta, lol!

    ReplyDelete
  2. :D Tunteet oli kyllä katossa siinä vaiheessa!!! :D Lienekkö sama nainen, joka aina roiskauttaa liat minun päälle!!! :D Kesksormi tai nyrkki taisi olla pystyssä myös!!! :D

    ReplyDelete