Friday, August 7, 2009

'ever thine, ever mine, ever ours'

Tänään tulin pohtineeksi Sex and The City:n (Sinkkuelämää) roolihahmoja ja kuin yhtäkkiä 'ystävien tärkeys'-tunne valtasi minut kokonaan. Mitä elämä olisikaan, jos ei olisi yhtään ystävää???

Itseasiassa sinkkuelämää tuli mieleeni, koska päätin että huomenna lauantaina teen vaatekaappiini suursiivouksen, jolloin automaattisesti näin sieluni silmissä omistavani samanlaisen vaatehuoneen kuin Carrie sinkkuelämää-leffassa, jonka Mr.Big hänelle rakennutti...Eikö elämä olisikin täydellistä kyseisen vaatehuoneen kanssa?




Noh, tämä ajatus taas vastaavasti johti siihen että ei, elämä ei olisi täydellistä mutta kyseinen vaatekaappi tekisi elämästä paljon helpompaa, that's for sure! ;)
Koskaan ei voi tietää mitä elämä tuo tullessaan, asioita voi tapahtua, ilman että niihin voi itse vaikuttaa. Sunnitelmat saattavat muuttua ilman, että niiden haluaa muuttuvan. Jokin voi pysäyttää sinut, ilmoittamatta. Miehet eivät ole aina pysyäkseen, voi tulla petetyksi, voi tulla jätetyksi ja joskus jopa ilman syytä. Joskus vain elämässä voi joutua tilanteisiin, odottamattomiin tilanteisiin, joiden ylipäästääkseen tarvitsee toisen apua. Apua joka ei kritisoi sinua, Apua joka tukee sinua, Apua johon voit luottaa, Apua joka saa sinut hyvälle tuulelle, Apua joka ei maksa mitään, Apua jolle voit kertoa kaikki, myös suurimmat salaisuudet, Apua jota ei rahassa voi mitata. Tällä Avulla on toinenkin nimi, sen nimi on Ystävä.

'Kaikista hetkistä,
joita meillä on elämämme varrella,
virkistymme eniten niistä,
jotka jaamme ystäviemme kanssa.'


Muutamaan otteeseen on tullut katsottua sinkkuelämää dvd:t läpi ja jotenkin sarjan roolihenkilöt saavat minut uskomaan 'täydellisen ystävyyden' olemassaoloon. Miten ihanaa onkaan, että neljä niin erilaista mutta tietyllä tavalla samanlaista ihmistä saavat minut itkemään joka ikinen kerta, kun katson viimeisen kauden jakson, jossa Carrie palaa Pariisista takaisin ja yllättää ystävänsä...yyyhhhh...Ystävyys on joka ikisen kyyneleen arvoinen, ystävyyttä tulee palvoa ja hoitaa, siitä tulee pitää huolta kaikin keinoin ja voimin, nimittäin jokainen meistä tarvitsee ystävän!

Minun ystäväni tulee tänne Dubliniin ensi viikolla, josta matkaamme viikoksi etelän lämpöön yhdessä, sen kunniaksi julistankin tämän vuoden elokuun 'Ystävyyden Kuukaudeksi'.




Ihanaa Ystävyyden Kuukautta kaikille! :)

No comments:

Post a Comment