Friday, September 25, 2009

Culture Night 2009



Tänään Dublinissa juhlitaan vuosittaista Kulttuuri Yötä (Culture Night), jossa museot, taidenäytökset, elokuvateatterit jne. avaavat ovensa kaikelle kansalle ilmaiseksi. Niinpä minäkin tänään suuntaan suoraan töiden jälkeen keskustaan suomalaisen ystäväni kanssa ja käymme kurkkaamassa ehkä paria museota, ehkä joitain tanssiesityksiä ja haluaisin pistäytyä myös Dublinin pääpostissa, josta saa lähettää ympäri maailmaa ilmaiseksi Culture Night kortteja...:) Ja perheenjäsenet/ystävät Suomessa, jos tuota korttia ette saa, se riippuu syystä että jono postiin oli monta tuntia pitkä (niinkuin edellisvuosina aina), enkä jaksanut alkaa jonottamaan! :)

Tarkoituksenani ei ole olla myöhään keskustassa, mennä aikaisin, jolloin pääsee myös kotiin aikaisin. :)



Muuten viikonloppu menee kotosalla, kämppikseni on matkoilla, joten saa nauttia hiljaisuudesta. Suunnitelmat tällä hetkellä:

Pe: Culture Night - kotiin aikaisin - hiustenvärjäys - pedikyyri - intialaista ruokaa

La: Herätys aikaisin - juoksemaan - kaupungille ostamaan juoksukengät ja ruokakauppa - leipoa karjalanpiirakoita - katsoa pari jaksoa LOST:ia - tehdä perinteinen suomalainen illallinen eli karjanpaistia (voi, että välillä tekeekin mieli suomalaista periruokaa...).

Su:Herätys aikaisin - juoksemaan - Joko a) vuokraan polkupyörän ja menen pyöräileen Dublinin ulkopuolelle b) menen ikeaan ostamaan jälleen pohjoismaisia ruokia; ruusunmarjakeittoa, juustoja, lohta jne...:)

Ihanaa viikonloppua kaikille, toivotaan että säät sallivat täällä Dublinissa ja muuallakin! :)

2 comments:

  1. Kiitos kulttuuriseurasta! ;) Hei mekin meinattiin menna taa viikonloppu ajelemaan niilla vuokrattavilla pyorilla! :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos itsellesi kulttuuriseurasta, oli kyllä hauskaa, erilainen ilta,hyvin tietotäyteinen! :) Joo,jos huomenna säät sallii niin haluan kokeilla niitä pyöriä! :D:D:D

    ReplyDelete