Tuesday, September 29, 2009

Time for Glamour

Työpaikkajuhlien kohokohta on käsillä; kaksi viikkoa ja meidän vuosittaiset tanssiaiset ovat täällä...rakastan iltapukuja, laittautumista, tanssimista jne...joten en tietenkään jälleenkään malta odottaa, että Ball päivä on täällä! :) Iltapuvut ovat heikkouteni, kun löydän sen täydellisen, en vain yksinkertaisesta syystä, että....voi olla sitä ostamatta!

Viime vuonna mentiin teemalla Glitz & Glamour ja alla kuva tuloksesta:

(minä siis kulta/beige puvussa)

Edellisvuosina oli paljon helpompaa, nimittäin pitkien hiusteni takia...nyt kun hiukseni on lyhyet, en tiedä ollenkaan miten ne voisi taivuttaa, jotta soveltuvat tämän vuotiseen iltapukuuni. Tällaisia vaihtoehtoja olen tähän mennessä löytänyt.

Tämä on suosikkini tällä hetkellä ja kampaus tulisi hyvin vaivattomasti, edellyttäisi, että ei kampaajaa minulle ennen tanssiaisia:

Tämä on suosikki numero 2. Tässä on jotain erinlaista ja säihkyvää...tätä varten tulisi minun poistua työpaikalta perjantaina hyvissä ajoin, jotta kerkeäisin tekemään kiharat...:)


Tässä samaa tyyliä kuin ensimmäisessä, mutta kiharat jäisivät irrallisiksi, eikä niitä kammattaisi niin ikään 'korvien taakse'...

Toisaalta taas, olisi todella kiva kokeilla jotain radikaalimpaa, mutta alla oleva kuva taas edellyttäisi kampaajalla käyntiä ja hiusten pituudesta pitäisi ottaa jälleen vähän pois...;)


Tänä iltana onkin sitten kampausten kokeilu ilta, mikä on juttu jota myös rakastan...hih...pitää varmaan pukujakin jo kokeilla, olen ikäänkuin päätöksen puvun suhteen jo tehnyt, mutta koska vaihtoehtoja on kolme tällä hetkellä, pitää niitä kokeilla jo näin hyvissä ajoin, välttäen virhevalintoja! :)

4 comments:

  1. Jep, ja muutama lomapäivä ois tervetullut!!! :D Historia kyllä toistais itseään, jos voittaisin 1 day off jälleen!!! :D:D:D

    ReplyDelete
  2. Kauniina olit edelliskerralla (ja varmasti tulet nytkin olemaan) :) Ja noi kiharakampaukset kylla miellyttaa ainakin omaa silmaani :)

    ReplyDelete
  3. Kiitos Johanna! Joo, kiharakampaukseen on päädytty, Rihanna vei voiton tällä kertaa!!! Kuvamatskua ensi viikolla....:)

    ReplyDelete