Thursday, September 3, 2009

Money, who needs money???

Tällä hetkellä elän sellaista vaihdetta elämässäni, että on hirveä hinku muuttaa pois täältä Dublinista...kaikinpuolin olen saanut tästä kaupungista ja tästä maasta yleisesti tarpeekseni, en vaan jaksa enään ollenkaan...Tiesin kyllä jo tänne muuttaessani kolme ja puoli vuotta sitten, että en näe pilkahdustakaan tulevaisuudestani täällä (tai no ehkä vähän aluksi), mutta syystä tai toisesta tänne olen jäänyt näinkin pitkäksi aikaa. Mitä enemmän tätä asiaa pyörittelen päässäni ja ynnään hyviä ja huonoja puolia, jää positiivisten asioiden lista sormilla laskettavaksi.

Tällä hetkellä positiiviset asiat ovat:
- Vakituinen työpaikka (turvaa päivittäisen elämän)
- Helppo matkustaa, koska lentoja on paljon, päivittäin ja joka suuntaan Dublinista (mutta ei Suomeen)
- Asun työpaikkani lähellä, joten 15 minuuttia kävelyä aamuisin ja olen toimistolla
- Pidän asunnostani (mutta haluan oman)
- Shoppailumahdollisuudet on suht.hyvät (vaikka on niitä parempiakin nähty)

Iiiikkkkk....tämä on siis kamalaa, tuossa on kaikki positiiviset asiat mitä hyväksyn listaani tällä hetkellä. Miksi siis olen täällä edelleen???? Does the money/travelling mean so much??? Ei, ei, ei ja tämä on nyt asia minkä painan syvälle päähäni, enkä koskaan anna minkään muun asian mitätöidä tuota ajatusta! Siis suurin syy miksi olen täällä edelleen on, että on turvattu kuukausipalkka työstä, työstä josta en enään edes pidä. Kun aloitin työt uudella alalla, luulin että pidän siitä todella paljon ja jossain vaiheessa jopa kuvittelin, että voin luoda tulevaisuuteni tämän alan ympärille mutta, mutta harmaa todellisuus on iskenyt minuun jo aikoja sitten....nyt pelkkä sana accounting saa minun ihokarvani nousemaan ja korvani sauhuamaan!!!


Nyt ajatuksissa on vaan tulevaisuus, ehkä oman yrityksen perustaminen, siirtyminen uudelle alalle, mikä olisikaan se juuri minun juttuni?!??!? Haluan olla tekemisissä ihmisten kanssa, en pidä toimistotyöstä, haluan oman B&B:n, ehkä oman pienen hotellin...hhhmmm....ei, siis nyt pitää toimia, alkaa tekemään suunnitelmia ja ajatella positiivisesti!!! Ehkäpä jo muutaman kuukauden päästä minut löytää pakkaamassa tavaroitani, astumassa koneeseen, suuntana ihana tulevaisuus pois Dublinista...Ja heti tuli parempi mieli ja vielä kun ajattelen, että tänään on torstai, huomenna perjantai, JIHUUU!!!!

Ja vielä tästä intoudesta matkusteluun, suurin syy siihen tällä hetkellä on varmasti se, että en nauti pätkääkään elämästäni tässä maassa ja sen takia haluan koko ajan poissa täältä. Kun kuvittelen, että asuisin maassa, jossa pidän paikallisista ihmisistä, jossa on ihana ruokakulttuuri, parempi ilmasto jne...eihän minulla olisi tarvetta matkustella niin paljon, eihän????

Tämän kuvan välityksellä ihanaa viikonloppua kaikille toivottaen!!!


3 comments:

  1. Eikö ole ihanaa, kun kaikki mahdollisuudet on avoinna ja voisit periaatteessa lähteä minne vain :) Minne päin haluaisit lähteä seuraavaksi? Mukavaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
  2. Komppaan Katariinaa. Sen kun nostat kytkintä, jos siltä tuntuu :)

    ReplyDelete
  3. Katariina ja Vendaval: Kytkintä nostetaan varmasti hyvinkin pian, vuoden loppuun olen laittanut aikarajan ja kun Suomen lomalta palaan tammikuussa pitää tehdä päätös minne....Italia, Hollanti, Sveitsi ja Espanja on nyt päällimmäisenä, mutta mitään ovia ei suljeta!!! :D Mukavaa viikonloppua molemmille!!! :)

    ReplyDelete