Tuesday, September 15, 2009

Xfactor ja menoksi!

Täällä se on taas, työpaikan fancy dress bileet!!! Jokin minua näissä bileissä kiehtoo, on ihanaa suunnitella miksi pukeutua ja sitten mennä ostoksille, tarkoituksena löytää se kaikista pohjahinta, koska pukua tuskin käyttää kun sen yhden kerran. Joka vuonna teema vaihtuu ja tänä vuonna teemana on Xfactor ja Karaoke, pukeutua tulee tunnetuksi laulajaksi ja parhaat esiintymistaidot tulee näyttää lavalla, jos hinkuu palkinnoille. :) Noh, tänä vuonna pitkän pohdinnan tuloksena pukeudun Lady GaGa:ksi, siitä yksinkertaisesta syystä että ei tarvitse ostaa kuin peruukki ja jotain hyvin pientä, mutta suurimmaksi osaksi mennään oman vaatekaapin kannustamana eli pieni budjetti - I like it! ;)

Jotain tämäntyyppistä on mielessä....




















Viime vuonna teemaan liittyen pukeutuminen oli Cruella De Vil, 101 Dalmatialaista leffasta ja paras female dress pokaali kainalossa saavuttiin kotiin. :) Hih...miteshän käy GaGa:n perjantaina...kuva matskua tulee myöhemmin...



Toinenkin Cruella löytyi samaisena iltana, mutta se ei hidastanut hauskanpitoa vaan itseasiassa teki kilpailusta mielenkiintoisempaa...;)

Nyt ei muuta kun ääntä availemaan ja toivomaan, että perjantaihin mennessä lauluääni löytyisi myös tämän tytön kurkusta...:)

No comments:

Post a Comment