Monday, September 14, 2009

Where fashion meets realness...


Lontoo asuinkaupunkina on aina vaivannut mieltäni, onhan city ihan super hyper iso ja hälinää riittää 24/7. Kuluneen viikonlopun vietinkin Lontoosta lueskellen ja siellä asuvien ihmisten mielipiteitä kaupungista ajatellen...ja mitä enemmän totuttelin itseäni ajatukseen asumisesta Lontoossa, sitä paremmalta ajatukselta se alkoi tuntua. Mitään ei olla päätetty, eikä laukkuja vielä pakattu, mutta London fiilistely saa mielen virkistymään ja viekkaan hymyn kasvoille, Could it work???
Näillä ajatuksilla ihanaa viikonalkua kaikille toivottaen...;) :)


2 comments:

  1. Tervetuloa Lontooseen jos silta alkaa vaikuttaa :) Onhan taalla vaikka mita tekemista ja nakemista ja kaikkea. Ihan kiva paikka kokea nuorena. Tosin, taytyy vastaavasti sanoa, etta asuminen ja elaminen taalla on tehty niin kalliiksi etta mielestani kaikki kaupungin positiivisetkaan puolet eivat sita kompensoi (Dublinissa tosin taitaa olla ihan yhta kallista?). Mutta minahan olenkin mieleltani maalaistytto ;)

    ReplyDelete
  2. Moi Johanna!
    No joo, tuota olen kyllä Lontoon hintatasosta ajatellutkin, että ei varmasti mitään kauheita säästöjä saisi aikaiseksi...mutta toisaalta sitten täällä Dublinissa tapahtuu hyvin vähän, joten pitää melkein aina lähteä lentämään, että pääsee näkemään jotain mielenkiintoista...:) Eikä Dublin ole myöskään halpa asua, veikkaan että aika lähelle Lontoon tasoa iskee! ;) Mutta mietintä monesta vaihtoehdosta on edelleen käynnissä! :)

    ReplyDelete